23948sdkhjf

Ny administrerende direktør for Arctic Group

Thomas Hjort tiltræder som administrerende direktør for Arctic Group den 17. august 2017. Selskabet med base i Aalborg tilbyder en handelsplatform til bl.a. ship supply-segmentet.

Thomas Hjort har siden 2015 været administrerende direktør for Universal Transport i Vejle og kommer med en bred erhvervsbaggrund til sin nye stilling.

- Jeg er blevet tilbudt et utroligt spændende job, i en utroligt spændende virksomhed, der ligger tættere på min bopæl. Så det kunne jeg ikke sige nej til, siger han, og fortsætter:

- Med hensyn til Universal Transport, så skilles vi som bedste venner. Jeg indtræder faktisk i bestyrelsen i virksomheden, og glæder mig til at tage fat på det nye kapitel, hvor jeg kan være med til at følge nogle af de tiltag til dørs, som jeg selv har været med til at sætte i gang.

Thomas Hjort startede sin erhvervskarriere i revisionsvirksomheden KPMG. I 2001 kom han til Telenor og efter fem år blev han økonomichef i Aalborg-virksomheden Vermund Larsen. Sener økonomidirektør I RIKKI TIKKI Company, hvor han i 2009 blev administrerende direktør. 

Thomas Hjort er HD i Regnskab og HD i Organisation fra Aalborg Universitet og har gennemført Executive Management Programme ved INSEAD.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205