23948sdkhjf

Torm udvider flåden igen

Rederiet køber to styk 50.000 dwt MR produkttankskibe ved koreansk værft

Torm har netop indgået en aftale om at købe to brændstofbesparende og højteknologiske MR-skibe på 50.000 dwt. Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

- Det glæder mig, at Torms stærke kapitalstruktur gør det muligt for os at agere på attraktive muligheder for at forøge flåden. Med disse to MR-produkttankskibe, som leveres fra værftet i tredje kvartal 2017, har vi inden for de seneste få uger købt i alt seks nye produkttankskibe af høj kvalitet. Vi mener, at skibspriserne i øjeblikket er cyklisk lave, og at vi har købt disse skibe til en fordelagtig pris. Derfor er timingen for at forøge og forny vores flåde rigtig,” siger executive director Jacob Meldgaard.

Andet opkøb på meget kort tid

For en uges tid siden annoncerede Torm det senste opkøb.

Rederiet havde indgået en aftale om at købe fire brændstofbesparende MR-skibe under konstruktion af Guangzhou Shipyard International med forventet levering i 2019.

Aftalen indeholdt desuden option på yderligere fire MR-fartøjer.

Læs mere: Torm køber fire nye MR-skibe

De to fartøjer er under konstruktion ved det koreansk værft Hyundai Mipo og ventes leveret senere i dette kvartal.

Torm har allerede 12 skibe i flåden, der er bygget på Hyundai Mipo.

I 3. kvartal har Torm købt i alt seks MR-skibe til et samlet beløb på 185 mio. dollars. Rederiet har yderlige nybygningsoptioner på ti produkttankskibe.

Per dags dato har Torm udestående anlægsinvesteringer på i alt 312 mio. dollars. Dette beløb dækker de resterende anlægsinvesteringer i Torms fire LR2-skibe med forventet levering i 2017 og 2018 og seks MR-skibe med forventet levering i 2017 og 2019.

Kilde: Torm

Læs mere om: TORM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109