23948sdkhjf

Furetank vender tilbage til Emri

Den danske elektronikvirksomhed skal igen levere til svenske Furetank

Furetank, som ligger på øen Donsö ved Göteborg, skal til at levere deres nyeste generation af miljøvenlige produkt- og kemikalietankere. Svenskerne kigger igen mod den danske teknologivirksomhed Emri for at få en autopilot, der er perfekt til at navigere gennem de nordiske landes smalle søveje. Det oplyser Emri i en pressemeddelelse.

Skibene skal hovedsageligt skal sejle i vandene omkring Sverige, hvor især skærgården kan være svær at navigere gennem. Furetank har før brugt autopiloter fra Emri på en række skibe i deres flåde, så de kan klare jobbet.

- Ud fra den feedback vi har fået fra vores folk på skibenes broer, kan vi sige at EMRI-autopiloterne er både en pålidelig auto- og track-pilot, når pladsen bliver trang, og grundet Emris historie med at kunne reducere skibes olieforbrug, var det et fornuftigt valg at vælge deres autopilot til denne generation af miljøvenlige tankere, siger Per-Anders Höglund, Chief Security Officer hos Furetank.

Foruden autopiloten kommer Furetanks nye flåde til at modtage deres Remote-Control-system fra Emri. Dette indebærer det centrale rat på broen, mini-rattene til vingerne, Non-Follow-Up-systemet, mode-vælgerne, skærme, og fysiske rorvinkelindikatorer, som påsættes direkte på roret.

Emri - Electronic & Marine Research Industries, er en dansk teknologivirksomhed i den maritime sektor. Virksomheden har været førende i udviklingen af analoge styring- og rorkontrolsystemer til forbedring af skibes styreegenskaber.

 Kilde: Emri

Læs mere om: Emri
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11