23948sdkhjf

Jens Ditlev Lauritzen kan fejre 40 års jubilæum

JUBILÆUM

Jens Ditlev Lauritzen, formand for Lauritzen Fondens bestyrelse, kan fejre sit 40 års jubilæum i Lauritzen-gruppen den 13. juni 2017, som samtidig markerer hans 61 års fødselsdag.

Jens Ditlev Lauritzen påbegyndte sin uddannelse som assistent i Lauritzen Peninsular Reefers. Siden da har han været udstationeret og arbejdet som befragter i både London og New York ad to omgange. Ved sidstnævnte udstationering i New York fungerede han som chef for kontoret.

I 1997 tiltrådte Jens i fondens bestyrelse, og året efter indtog han også stillingen som direktør for Lauritzen Bulkers, en stilling han besad indtil 2009, hvor han overtog formandsposten i Lauritzen Fondens bestyrelse. Han er oldebarn af Ditlev Lauritzen, der tilbage i 1884 stiftede rederiet J. Lauritzen A/S.

Under Jens Ditlev Lauritzen har Lauritzen Fonden gennemgået en transformation fra en overvejende donationsbaseret fondsuddeling til en mere partnerskabsbaseret og proaktiv uddelingspolitik. En tilgang der også afspejles i fondens transparens og overordnede image. Med Jens Ditlev Lauritzen i stolen har der fra start været fokus på sagen og forandringsønsket - ikke midlernes ophav.

Alsidig baggrund

Gennem sin alsidige erhvervsbaggrund har Jens Ditlev Lauritzen bidraget til en professionalisering af fonden, der har sikret bedre og mere strategiske rammer for uddeling af fondens midler herunder også de mere kommercielle investeringer i LF Investment regi.

Ved siden af bestyrelsesformandskabet i fonden sidder Jens Ditlev Lauritzen desuden som formand for bestyrelserne i Rederklubben under Danmarks Rederiforening og Klampenborg Galopselskab A/S. Derudover sidder han i bestyrelsen i Dansk Galop og i bestyrelsen for fødevareBanken, en organisation der bekæmper madspild og madfattigdom i Danmark.

Privat er han gift med Marianne og sammen har de sønnen Christian. Jens Ditlev Lauritzen er en passioneret golfspiller og hesteentusiast, særligt galopsport har hans store interesse. Fanø, hvor Jens igennem mere end 50 år har holdt ferier, er ligeledes tæt på hans hjerte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157