23948sdkhjf

Profil afløser profil i Lauritzen Fonden

Michael Fiorini, tidligere topchef i ØK, forlader Lauritzen Fondens bestyrelse og posten som næstformand

Finansiel rådgiver og administrerende direktør Erik G. Hansen er indtrådt i Lauritzen Fondens bestyrelse per 27. april 2017. Det oplyser Lauritzen Fonden i en pressemeddelelse.

Han supplerer Lauritzen Fondens bestyrelsen med en solid økonomi- og investeringserfaring, bl.a. grundet en fortid som CFO hos Maersk. Han har desuden stor erfaring inden for finansiel rådgivning, investering og risikostyring. I 1984 var han medstifter af Dansk Portefølje.

Siden 1995 har han fungeret som administrerende direktør i både Rigas Invest gruppen, Hansen Advisers and Tresor Asset Advisers, alle ejet af ham selv.

Erik G. Hansen er bestyrelsesformand i Polaris Management og T.T.I.T A/S. Derudover har han stor erfaring som bestyrelsesmedlem også fra den maritime sektor og er medlem af adskillige bestyrelser og advisory boards, bl.a. Bavarian Nordic, Ecco Sko og Bagger-Sørensen & Co, hvor han sidder som næstformand.

Farvel til næstformanden 
Med Eriks indtrædelse i Fondens bestyrelse siger Lauritzen Fonden farvel til Michael Fiorini, der siden 2003 har været en del af bestyrelsen og siden 2009 fungeret som næstformand.

Med sine mange års erfaring fra større og mindre virksomheder har Michael bl.a. være medvirkende til en øget professionalisering af bestyrelsesarbejdet i Fonden.

Nuværende bestyrelsesmedlem Tommy Thomsen overtager hvervet som næstformand efter Michael Fiorini.

Kilde: Lauritzen Fonden

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109