23948sdkhjf

Blue Water udfører udfordrende løft

VIDEO: Blue Waters projekteams i Singapore og Shanghai har gennemført en udfordrende transport af pontoner og stålrammer til en semi-submersible borerig

- Alting gik som planlagt ved hjælp af det gode samarbejde mellem os, vores kunde og vores partnere. Udfordringen med en operation som denne på Yangtze-floden er den korte tid vi har at laste i. I vinterperioden har vi et vindue på 90 minutter før strømmen bliver for stærk, og det bliver for usikkert at lave en float-on operation, siger Lars Skov Christensen, som er projektansvarlig hos Blue Water Singapore.

Blue Waters del af arbejdet inkluderede projektstyring og chartering af både et semi-submersibelt fartøj samt flere slæbebåde, der skulle udføre float-on operationen. Desuden stod Blue Water også for ingeniørarbejdet i forbindelse med at surre og sikre lasten på fartøjet og indhente de nødvendige tilladelser fra de lokale kinesiske myndigheder.

De største pontoner målte 108 x 16 x 15 meter og vejede 4500 tons hver. Alle løfteoperationer af de seks stålrammer blev udført med flydekran. Dimensionerne af rammerne var 15 x 15 x 20 meter, og de vejede hver især 500 tons. Alle delene indgår i byggeriet af et skrog til en semi-submersibel borerig. 

Kilde: Blue Water

Artiklen er en del af temaet VIDEO.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093