23948sdkhjf

Monjasa-skib er 'Lloyd's List Seafarer of the Year'

Kaptajnen og besætning på ‘Accra’ hædret for redningsaktion ud for Afrikas østkyst
Lloyd’s List har udpeget kaptajnen og besætningen på det Monjasa-kontrollerede ‘Accra’ som 'Seafafrer of the Year 2016'.

Baggrunden er en redningsaktion, skibet og dets besætning foretog i starten af juli i år.

Tidligt om morgenen den 4. juli, på vej gennem Mozambique-kanalen, opfangede skibet et nødsignal fra ’MS Fiona’, en lille offshore-fartøj med en besætning på fem mand.

Det lille, 35 meter lange fartøj havde drevet rundt i et døgn efter, at et totalt strømsvigt havde sat kommunikation og fremdrift ud af spillet – en livstruende situation i det oprørte farvand.

Straks satte ‘Accra’ gang i planer for at beskytte det mindre ’MS Fiona’s besætning i tæt koordination med Monjasas ship managment-selskab Montec.

’Accra’ holdt positionen i tæt ved 48 timer som moralsk opbakning og fungerede som bindeled til Montec, Monjasa and selskabet bag ’Fiona’. Tilmed sørgede 'Accra' besætning for varm mad til de fem besætningsmedlemmer på det mindre skib.

Endelig, den 6. juli, nåede et fiskefartøj frem med batterier og værktøj, så ’Fiona’ kunne retablere fremdrift og strøm. Først derefter fortsatte ’Accra’ sin rejse.

Kilde: Monjasa
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062