23948sdkhjf

Norden-topchef: Nu styrker vi operatøraktiviteten markant

- I forlængelse af strategien Focus & Simplicity styrker vi nu operatøraktiviteten markant og går målrettet efter at udnytte Nordens position i markedet til at optimere kombinationen af laster og korttidsindbefragtede skibe. Forudsætningerne for succes er til stede, skriver administrerende direktør i Norden, Jan Rindbo, i seneste udgave af rederiets eget magasin Norden News .

Forøgelse af den såkaldte operatøraktivitet, hvor laster kombineres med indbefragtning af ledige skibe på markedet for en enkelt eller få transporter, skal være med til at løfte rederiet ud af krisen på tørlastmarkedet.

Den store satsning på operatøraktivitet skal ske samtidig med, at Norden fortsætter sin almindelige forretning på spotmarkedet med kerneflåden af egne og langtidsindbefragtede
skibe. Norden fortsætter også opfyldelsen af en række langvarige kontrakter, fremgår det af Norden News

- Det er ikke nyt for Norden at drive operatøraktivitet, men det er vores ambition at øge forretningsområdet markant de kommende år. Raterne i tørlastmarkedet er historisk lave, men operatøraktiviteten har den fordel, at den er mindre afhængig af markedsudviklingen, og at vi derfor kan tjene penge her også i dårlige tider. Der er masser af laster i markedet, og der er masser af ledige skibe, der kan indbefragtes til fornuftige priser – til nogle få rejser eller bare til en enkelt. Vores opgave er at sikre den bedst tænkelige kombination af laster og skibe, så vi tjener penge på det, siger Jan Rindbo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25