23948sdkhjf

Danske shippingveteraner: ”Yes we can”

Danske shippingveteraner med lang erfaring fra udlandet ser ikke noget til hinder for, at Danmark kan udvikle sig til et internationalt maritimt centrum på niveau med Singapore.
Danmark som den vestlige verdens maritime centrum, lyder som en meget ambitiøs målsætning. Ikke desto mindre er det netop de ambitioner, vi i Danmark skal have for at komme op på samme niveau som Singapore. Og det er ikke urealistisk, mener Esben Poulsson, dansk shippingveteran med mangeårig erfaring fra mæglerbranchen og det danske rederi Torm.
 
”Jeg har talt med Ole Sohn (forhenværende erhvervsminister, Red.) og Frank Jensen (nuværende overborgmester i København, Red.), da de var på besøg herude, og mit indtryk var, at de virkelige havde fanget hele det her. Og hver gang har jeg understreget, at man kan lære af Singapores succeshistorie, for man kan gøre det samme i Danmark. Yes we can,” siger danske Esben Poulsson entusiastisk.
 
Dansk-amerikanske Michael Elwert, direktør i Thome Ship Management i Singapore, deler denne overbevisning om potentialet i Danmark som international maritim hub.
”Der er utrolig mange ting, vi gør rigtig godt i Danmark, og som der bliver set på med stor beundring fra resten af shipping-verdenen."
 
Læs hele artiklen i Søfart fredag
 
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078