23948sdkhjf

Overraskende udvikling i oliesvindelsag

OLIESVINDEL: Helt usædvanligt er bedragerianmeldelsen af et stort dansk oliehandelselskab trukket tilbage, oplyser flere kilder over for Børsen.dk.
Et stort danske oliehandelsselskab er alligevel ikke blevet anmeldt for svindel af en udenlandsk kunde. Det er den overraskende nye udvikling på en millionsvindelsag i forbindelse med en oliehandel, skriver Børsen.dk fredag aften.

Tidligere fredag oplyste TV2 Finans, at Bagmandspolitiet har sigtet flere ansatte og ledere i et dansk unavngivent olieselskab for svindel for et million beløb.

Men fredag aften oplyser flere kilder til Børsen.dk, at anmeldelsen fra den internationale oliekunde overraskende og helt usædvanligt er trukket tilbage. 

Anklagemyndigheden har stadig en sag

Kommunikationschef for Anklagemyndigheden, som er ansvarlig for Bagmandspolitiet, vil ikke forholde sig til Børsen.dks informationer om, at anmeldelsen er trukket tilbage, men oplyser, at Bagmandspolitiet stadig har en sag som efterforskes.

Der er dog, i følge Børsen.dk, endnu ikke taget stilling til om selskabet eller specifikke medarbejdere og ledere skal tiltales og derfor er sagen fortsat omfattet af navneforbud.

Læs mere:

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079