23948sdkhjf

Oaktree bliver storaktionær i Torm

Torm har i dag mandag indgået en aftale med en gruppe af de nuværende långivere, der repræsenterer 61% af Torm’s skibsfinansiering, og Oaktree Capital Management (Oaktree, red.) vedrørende en mulig restrukturering af TORM. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.
 
De endelige vilkår for de foreslåede transaktioner med henblik på at gennemføre en restrukturering af TORM vil være genstand for yderligere forhandlinger mellem de relevante parter. 
 
På nuværende tidspunkt forventes restruktureringen at medføre, at långivere først vil nedskrive gælden til de aktuelle skibsværdier til gengæld for tegningsrettigheder og kan vælge at konvertere dele af den resterende gæld til ny egenkapital i rederiet. 
   
Oaktree bidrager med produkttankskibe  
 
Oaktree vil indskyde aktiver i form af produkttankskibe til gengæld for en kontrollerende aktiepost i det kombinerede selskab, hvilket vil styrke Torm’s position som en af de største ejere inden for produkttanksegmentet. Aftalen vil endvidere stille en ny arbejdskapitalfacilitet til rådighed.
 
Det forventes, at restruktureringen vil resultere i en betydelig udvanding af de eksisterende aktionærer i Torm. Konsekvenserne af restruktureringen vil blive præsenteret for aktionærerne, når den foreslåede implementeringsplan er aftalt.
 
Den endelige gennemførelse af en eventuel restrukturering vil afhænge af interessenternes tilsagn og opfyldelsen af visse transaktionsbetingelser, herunder de nødvendige godkendelser fra offentlige myndigheder.
 
Torm, gruppen af långivere og Oaktree vil arbejde på at færdiggøre de endelige vilkår og implementere den foreslåede restrukturering, herunder indhente tilsagn fra de nuværende aktionærer og den bredere gruppe af långivere. 
 
Torm forventer at kunne præsentere den endelige restruktureringsplan og transaktionsstruktur senest i løbet af første kvartal 2015. 

Læs mere:
 
Positivt driftsresultat motiverer Torm til at fortsætte

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062