23948sdkhjf

Lars Vang Christensen forlader toppost i Singapore

PERSONALIA: Tidligere CEO i Herning Shipping Lars Vang Christensen har opsagt CEO-stilling i rederiet Epic Gas efter blot to år på posten.
I en kortfattet meddelelse lader Singapore-baserede Epic Gas forstå, at selskabets CEO, Lars Vang Christensen, har indgivet sin afskedsbegæring. Han vil blive efterfulgt af rederiets bestyrelsesformand Charles Maltby på posten indtil videre, meddeles det videre. Det er ikke lykkedes at få oplyst, hvad eller hvor Lars Vang Christensen fremover vil beskæftige sig med.
 
Ifølge en udtalelse fra Charles Maltby har Lars Vang Christensen ledet Epic Gas bemærkelsesværdigt dygtigt gennem de seneste to års virke og fået rederiet etableret som en af de ledende af slagsen inden for LPG-farten. Rederiet opererer en flåde på 47 enheder, der opererer world-wide.
 
Lars Vang Christensen kom til Epic Gas i 2013 efter afskeden med Herning Shipping oven på samme rederis salg til investeringsfonden Triton. Lars Vang Christensen var som CEO i Herning Shipping i en periode på syv år. Han var desuden i en periode formand for Danmarks Rederiforening.

Læs mere:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079