23948sdkhjf

Global Risk Management åbner kontor i København

EKSPANSION: Virksomheden Global Risk Management ønsker at komme tættere på en øget kundekreds i Østdanmark og Skandinavien og åbner derfor kontor i København.
Global Risk Management har oplevet en tilgang af kunder og nye markedsmuligheder. Derfor har virksomheden, der ud over hovedkontoret i Middelfart også har et kontor i Singapore, nu åbnet et kontor i København.
 
Til at stå i spidsen for det nye kontor er Serge Laureau og Mark Vinther ansat. Mark Vinther har en baggrund i salg og rådgivning inden for handel med råvarer og derivater, mens Serge Laureau med sit franske statsborgerskab vil have fokus på kunder i Middelhavsområdet.
 
Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.
 
”Jeg er overbevist om, at åbning af kontoret i København med det meget erfarne team vil give nye muligheder for vores virksomhed. De to vil bidrage til vores fortsatte vækst med deres baggrund og netværk,” udtaler administrerende direktør Hans Erik Christensen.
 
Han fremhæver samtidig Serge Laureau og Mark Vinthers erfaring inden for risikostyring og omfattende viden om olie-markedet, hedgingstrategier og -produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078