23948sdkhjf

DFDS styrker syd/nordøst-korridoren

SHORT SEA: Dør-til-dør-logistikken fra Den Iberiske Halvø nordøstover styrkes med nyt DFDS-selskab i samarbejde med Suardiaz.
DFDS udvider netværket i Spanien med nyt selskab i samarbejde med den spanske rederi- og logistikgruppe Suardiaz. Netværksudvidelsen sker som en del af DFDS' vækststrategi uden for hovedområderne i Nordeuropa. Det oplyser rederiet i sit interne nyhedsbrev, Update Weekly.

Målet med det nye selskab er at udvikle de nuværende forretningsområder og kommer især til at omfatte dør/dør-transport mellem Spanien/Portugal og Benelux, de nordiske lande, Tyskland, Italien og Østeuropa baseret på container- og trailertransport til søs, med jernbane og på vej.

Dør/dør-containeraktiviteter

I nyhedsbrevet betegnes skridtet som logisk, qua rederiets i forvejen gode samarbejde med Suardiaz.  

”Siden 2006 har vi samarbejdet om dør/dør-containeraktiviteter mellem UK/Irland og Spanien gennem vores fællesejede containerrederi DFDS Suardiaz Line, som transporterer tør-, køle- og frysevarer. Suardiaz har taget sig af transport- og agenturaktiviteterne i DFDS Suardiaz Line i Spanien, mens DFDS har taget sig af det i UK og Irland. Den fælles service vil være uændret og fortsat udvikle handel mellem Spanien og UK og Irland,” lyder det i nyhedsbrevet.

Det nye selskab, DFDS Logistics Ibérica S.L., bliver ejet af DFDS med 51 pct. og Suardiaz med 49 pct. Suardiaz tilfører værdi med deres lokale ekspertise og spanske netværk.

DFDS Logistics Ibérica forventes at være driftsklart fra 1. februar 2015 og overtage agenturaktiviteterne i DFDS Suardiaz Line i Bilbao i Spanien. Aktiviteterne vil blive ledet af Orencio Gómez, der, sammen med otte medarbejdere, flytter fra Suardiaz til det nye selskab.

Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109