23948sdkhjf

DFDS godkendt til at byde på Polferries

SHORT SEA: Det polske finansministerium har godkendt DFDS til at indgive bud på det statsejede Polferries. To andre rederier er også blevet godkendt.
DFDS er sammen med tyske TT-Line og det finske Grimaldi-ejede Finnlines blevet godkendt til at indgive bud på det statsejede færgerederi Polferries. Det meddelte det polske finansministerium i fredags.

Danske DFDS er opsøgende i forhold til købsemner, der kan udvide og styrke rederiets short sea-netværk. Den erklærede strategi om at udvide forretningen med opkøb af andre operatører gælder både i Nordeuropa, hvor DFDS er en af de førende aktører inden for ro/ro og ro/pax, og i Middelhavsområdet.

DFDS meldte sig officielt blandt de interesserede private aktører i forbindelse med privatiseringen af Polferries i december sidste år. De øvrige prækvalificerede var på det tidspunkt, ud over de to øvrige nu godkendte bydere, også estiske Tallink, de polske selskaber Patrycjusz Gruszko og Żegluga Polskaet samt et polsk/svensk konsortium med deltagelse af bl.a. den svenske Myrsten-familie.

Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078