23948sdkhjf

Seago Line klar med ekstra feeder-rute til Oslo-området

SHORT SEA: Mærsks feeder-rederi har vundet tender på containerfeeder-rute fra Bremerhaven til hovedstadsområdet i Norge. Seago Line er i forvejen til stede på Norges vestland.
Mærsks short sea-rederi Seago Line er klar med en ny norsk containerfeeder-rute fra Bremerhaven til Oslo-området. Ruten indledes med en ugentlig rundtur til Halmstad i Sverige, og går herfra videre til de norske havne Moss, Oslo, Frederikstad og Larvik. Det skriver short sea-sitet Ship to Norway.

Ifølge Seago Line skal fartplanen justeres efter de første tre ugers drift. Ruten supplerer Seago Lines anden Norgesrute ud fra Bremerhaven, som forbinder vestlandet med Ålesund i nord og en række havne nedad sluttende med Kristiansand.

Seago Lines norske landechef, Marit Vårdal, oplyser til internet-sitet, at den nye rute er resultatet af, at Seago Line har vundet en tender på ruten, som tidligere har været drevet af Team Line.

Fire skibe på ruten

Den vestnorske rute er senest blevet serviceret af den 860 TEU store 'Maersk Flensburg', der er gearet med egne kraner. Ifølge Marit Vårdal skal ruten Bremerhaven-Oslo betjenes af i alt fire skibe i den samme størrelse som 'Maersk Flensburg', bl.a. af containerfeederen 'Annabella S', som er inde på t/c fra tyske Peter Doehle.

Der opereres i øjeblikket omkring 75 containerskibe fra Seago Lines hovedkvarter i København. Geografisk omfatter Seago Lines short sea- og feeder-netværk hele Europa. Rederiet har således repræsentationer i mere end 25 europæiske lande og dækker markederne i Middelhavsområdet i syd til Rusland, Baltikum og Norge i nord.

Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128