23948sdkhjf

Rechto Cup-bolden rullede igen i Aalborg

SØFART SOCIAL: Så har Aalborg Hallerne igen lagt gulve til både bold og dans med udgangspunkt i det maritime. 750 glade deltagere og gæster var i år troppet op for at score lidt.
Lad være, at det er længe siden, Rechnitzer, Thomsen & Co. blev opkøbt af Maersk Broker Agency, og at sidstnævnte just er blevet solgt til Shipping.dk.
 
Det stopper ikke den traditionsrige turnering ved navn Rechto Cup, der hvert år ved denne tid hærger Aalborg Hallerne. Først på banerne lørdag, så med lidt mere løssluppen ageren om aftenen til gallamiddag – og så igen bold dagen derpå for dem, der ikke er trillet hjem.
 
De fleste tropper nok op for det sociale samværs syld, men der bliver skam spillet alvorligt nok om sejr og ærens palmer, som det sig hør og bør blandt ærgerrige mennesker, som shipping-folk er. Men ikke alle kan jo vinde, så det hele endte med de sædvanlige tre vindere – i Åben Række (herrer), Kvinder og Old Boys.

Takker for kampgejst
 
I år har vi desværre kun fået navne på disse tre, så de lidt mere sekundære placeringer må man ringe til Aalborg for at få oplyst. Men hurtigt opsummeret kan det noteres, at hos herrerne vandt Niels Winther & Co. med et hold, der bestemt ikke tæller mange i senioralderen – antaget ud fra vedstående foto.

Hos kvinderne var det Nowaco, der klippede til på rette tidspunkt i finalen og endeligt var det First Hotels, der vandt Old Boys-rækken. Det lyder måske ikke så maritimt, men de har åbenbart flydt ovenpå…
 
Arrangørerne takker alle for udvist kampgejst, god ånd og kun lidt brok i krogene over uretfærdige dommere og elendige medspillere. Videre bedes meddelt, at man godt kan om ikke kridte kondiskoene (det vil hallen sikkert frabede sig), så pudse lakskoene i weekenden 6.-7. februar næste år.
 
Se de øvrige vindere på Søfarts Facebook-side 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078