23948sdkhjf

Ny Samsø-færge bliver yderligere forsinket

FÆRGE: Problemer med broklapperne i såvel Hou som Sælvig betyder, at færgen først kan sættes i drift fra 4. marts. Broklapperne skal forlænges.
Det har taget længere tid end forventet at fremskaffe stålet til forlængelsen af de to broklapper i Hou og Sælvig. Dette betyder, at Samsø Rederi beholder færgen 'Ane Læsø' lidt længere end oprindeligt planlagt.

'Samsø' var oprindelig planlagt til indsættelse søndag den 1. marts, men indsættelsen er nu udsat til onsdag den 4. marts, meddeler rederiet. 
 
Frem til og med tirsdag den 3. marts fortsætter 'Ane Læsø' efter sin normale fartplan med første afgang klokken 05.00. Så snart forlængelsen på klapperne er monteret og testet, indtræder 'Samsø' dog i 'Ane Læsø's fartplan.
 
Samsø Rederi har videre meddelt, at alle gæster vil blive kontaktet direkte af rederiet, der sørger for ombookning til en anden afgang. Onsdag den 4. marts sejler 'Samsø' efter egen fartplan med første afgang klokken 05.45 fra Sælvig. Den automatiske pladsreservation for samsinger genindføres fra denne dato.  
 
Læs også:
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095