23948sdkhjf

Maersk Training indgår uddannelsesaftale med BP i Houston

OFFSHORE: Maersk Training har indgået en femårig aftale med BP, så de fra slutningen af 2015 på deres nye faciliteter i Houston vil stå for træningen af en stor del af BP's offshorepersonale.
Maersk Training fortsætter med at øge sin tilstedeværelse i nye regioner. Selskabets nye træningscenter i Houston var allerede planlagt, men nu har Maersk Training fundet konkret brug for faciliteterne. En ny aftale betyder nemlig, at BP fra slutningen af 2015 vil få trænet deres offshorepersonale på centret.

”Med vores nye center kan vi tilbyde BP et virtual reality-miljø, hvor de fleste af simulatorerne er sammenkoblede, så en hel offshoreoperation kan trænes på en gang. Vi kan dermed træne, hvad der vil ske i et nødstilfælde med speciel fokus på menneskelige faktorer, kommunikation og beslutningstagning,” siger Maersk Trainings direktør, Claus Bihl, i en pressemeddelelse. 

Lederen af BP's Global Wells Organization, Gary Jones, er ligeledes glad for aftalen. Han kalder aftalen et skridt fremad for BP's offshorepersonale og håber ligefrem, at aftalen vil være til fordel for hele offshoreindustrien. 

Træner eksternt personale

Maersk Training har for nyligt opgraderet sine globale operationer og vil fremover have operationsfaciliteter i ti af verdens største offshore og maritime centre. Det drejer sig om Danmark, Norge, Singapore, Brasilien, De Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, Vestafrika og altså Houston i USA.
  
Selskabet er en selvstændig enhed inden for Mærsk-koncernen, men selskabet træner ikke kun Mærsk-personale. I dag går godt 60 procent af aktiviteterne i selskabet allerede til eksterne kunder, men med den nye, globale strategi forventer Claus Bihl, at dette tal vil blive endnu højere.  

”Med den nye kontrakt vil den eksterne del stige voldsomt over de kommende år,” sagde Claus Bihl således til Søfart i januar i forbindelse med indgåelsen af en kontrakt med Transocean. 

Læs mere: 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078