23948sdkhjf

Mindeord - Henrik Steffensen, vice president & head of Procurement i J. Lauritzen

Søfart har modtaget mindeord fra J. Lauritzen om vice president & head of Procurement, Henrik Steffensen

Mindeord - modtaget fra J. Lauritzen

Det er med stor sorg, at vi har modtaget budskabet om Henrik Steffensens alt for tidlige bortgang i en alder af kun 53 år efter kort tids sygdom. Henrik var frem til sin død Vice President og leder af J. Lauritzens indkøbsfunktion.
 
Henrik arbejdede for J. Lauritzen i mere end 20 år. Han var et begavet menneske, en meget værdsat kollega og respekteret som leder af alle i J. Lauritzen. Mange har nydt godt af hans kyndige vejledning om etablering af relationer og om, hvordan man forhandler. 
 
Henriks mange egenskaber blev også påskønnet uden for J. Lauritzen. Han var medlem af bestyrelsen for IMPA (International Marine Purchasing Association), og han blev i november 2014 udpeget til formand for denne vigtige maritime interesseorganisation. Et af Henriks store bidrag til shippingindustrien var hans medvirken til udvikling og implementering af IMPA Act, et program for ansvarlig leverandørstyring.
 
Hans kommunikative evner var ganske særlige, og vi vil alle savne hans venlighed og den særlige form for humor, som han var udstyret med, og som han gerne delte til stor glæde for os alle.
 
J. Lauritzen sender sin dybeste medfølelse til Henriks familie og venner.
 
Æret være hans minde.
 
Jan Kastrup-Nielsen
Adm. direktør


Læs mere:
Lauritzen-mand ny IMPA-formand

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062