23948sdkhjf

Kronprins Frederik deltager i Danish Maritime Forum til oktober

ROYAL DELTAGELSE: Når dørene til dette års udgave af Danish Maritime Forum åbner til oktober, bliver de deltagende topledere, politikere og eksperter ledsaget af kronprins Frederik.
Der vil være mulighed for royale inputs i de martime diskussioner. Når 2015-udgaven af konferencen Danish Maritime Forum finder sted den 7. og 8. oktober vil det nemlig, til glæde for arrangørerne, igen i år blive med deltagelse af kronprins Frederik. 

”Vi er meget stolte over at kunne meddele, at kronprinsen deltager i Danish Maritime Forum. Det er med til at understrege hans store interesse for den maritime branche og den positive forskel, som den kan gøre for verden," siger Michael Søsted, sekretariatschef i Danish Maritime Days.

Det er langtfra første gang, at kronprinsen stifter bekendtskab med det maritime. Han er tidligere medlem af Søværnets specialstyrker, Frømandskorpset, han er kontreadmiral i Søværnet, og så er han en erfaren sejler. 

Ved sidste års åbning af Danish Maritime Forum udtalte kronprinsen, at "den maritime branche spiller en afgørende rolle både for den globale økonomi og for menneskers velfærd over hele kloden."

En del af Danish Maritime Days

Danish Maritime Forum, som er en del af det større arrangement Danish Maritime Days, vil i år blive afholdt i de nye krydstogtsterminaler i Københavns Nordhavn. Det er et ”by invitation only”-arrangement, som vil få deltagelse af topledere, ministre og maritime eksperter fra hele verden.

Det store maritime arrangement Danish Maritime Days løber fra den 5. til den 9. oktober 2015 og vil foregå forskellige steder i København. Formålet er at formidle en platform, hvor redere, bankfolk, investorer, værfter og andre med interesser i industrien vil have mulighed for at udveksle idéer og opbygge samarbejder. 

Det hele er arrangeret i et offentligt og privat partnerskab mellem Danske Maritime, Danmarks Rederiforening og Søfartsstyrelsen og er støttet af Den Danske Maritime Fond, D/S Orients Fond, Erhvervs- og Vækstministeriet, Hempel Fonden og Torm Fonden.

Læs mere:

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078