23948sdkhjf

JUMO SafetyM Sikkerhedstemperaturbegrænsere og –vagte. Nu til ATEX zone

| Medlemsnyhed | Indrykket af JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

De nye sikkerhedstemperaturberænsere (STB) og –vagte (STW) fra JUMO repræsenterer det nyeste tekniske niveau og møder de tekniske og økonomiske krav indenfor funktionel sikkerhed.

Den kompakte og frit konfigurerbare JUMO safetyM STB / STW Ex giver nu også mulighed for tidlig og pålidelig detektering af risici i Ex-områder, som potentielt kan resultere i personskader, skader på miljøet, eller ødelæggelse af produktionsanlæg og produktion materialer.

Den primære opgave for sikkerhedstemperaturbegrænseren er pålideligt at overvåge termiske processer og skifte anlæg til sikker driftstilstand i tilfælde af funktionsfejl. Sammen med de eksisterende godkendelser i henhold til DIN 14597, SIL3, PL e, (Performance Level ), GL , har enheden også godkendelse i henhold til ATEX og kan derfor også anvendes i Ex- områder. Indgangene er egensikre [ Ex ia] i henhold til EN 60079-11 således at relevante følere kan tilsluttes direkte . Barrierer er ikke længere påkrævet . Enheden er også certificeret i henhold til DIN EN 50495 og DIN EN 13463-6 som anordning til overvågning af potentielle antændelseskilder (IPL 2 ) som angivet i ATEX-direktivet og kan bruges til at overvåge eksplosionsfarlig atmosfære indeholdende gas eller støv. Enhedskonceptet opfylder også de strenge krav i DIN EN 61508 og DIN EN 13849 . 1oo2D strukturen sikrer pålidelig detektering af fejl , hvilket betyder at enheden også kan bruges til applikationer, der er omfattet af det nye maskindirektiv 2006/42/EF.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

Theilgaards Torv 1E
4600 Køge
Danmark
JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

Send til en kollega

0.1