23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal du søge midler via InnoBooster?

Kom og find ud af, om InnoBooster-ordningen er en mulighed, du bør forfølge til denne workshop. Du får forslag til, hvordan du præsenterer din virksomhed og din idé ud fra de kriterier, InnovationsFonden lægger vægt på i deres bedømmelse.

Har du overvejet, om InnoBooster-ordningen er relevant for din virksomhed? Deltag på dette arrangement og find ud af om det er tilfældet, når InnovationsAgent Kai Ormstrup Jensen guider dig gennem retningslinjerne i ansøgningsprocessen samt Innovationsfondens udvælgelseskriterier.

På arrangementet bliver der rig lejlighed til at stille spørgsmål, og der bliver mulighed for individuelle sparringsmøder efter arrangementet.

Det anbefales at der deltager to personer fra din virksomhed, da det erfaringsmæssigt giver det største udbytte og grundlag for at udarbejde en god InnoBooster-ansøgning.

Hvis du er i tvivl om hvad der er muligt med InnoBooster, kan du blandt andet læse om hvad virksomheden AH Metal Solution A/S fik ud af et InnoBooster-projekt her.

Det er Københavns Erhvervshus, Danish Sound Network og InnovationsAgenterne står bag arrangementet der afholdes i Københavns Erhvervshus den 3. maj.

Læs mere her

 

 

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.063