23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Golar LNG underskriver BWTS aftale med Hans Buch og ERMA FIRST

Oslo-baserede Golar LNG har indgået aftalt med Hans Buch og ERMA FIRST om leverance af komplet ballastvandbehandlingssystem (BWTS) på op til 16 LNG-fartøjer.

De første installationer af ERMA FIRST BWTS forventes at finde sted under næste planlagte dokning i andet kvartal af 2018. Installationen af ​​systemet fortsætter indtil udgangen af ​​2022 iht. rederiets doknings plan.

"Vi besluttede at installere ERMA FIRST BWTS, som er designet og produceret i Grækenland, på et tidligt stadium, det giver os visse kommercielle og økonomiske fordele, herunder tilgængelighed af udstyr, minimering af nedetid, uhindret verdensomspændende handel i de følgende år og økonomiske fordele ved en stor blokordre, "siger Oistein Dahl COO hos Golar LNG.

Rederiet tilføjer, at det har arbejdet intensivt med ERMA FIRST i de forgangne måneder for at optimere og tilpasse systemerne til de enkelte fartøjers specifikationer.

ERMA FIRST BWTS blev det første elektrolysesystem med fuld gennemstrømning, som modtog typegodkendelsesattesten fra de amerikanske kystvagtsmyndigheder (USCG) i oktober 2017.

Ballast Water Management (BWM) -konventionen trådte i kraft den 8. september 2017. USA's Environmental Protection Agency (EPA) har vedtaget en lignende forordning for ballastvandbehandling, som trådte i kraft den 1. januar 2016.

I henhold til IMO-konventionens bestemmelser er alle skibe, der er involveret i international handel, forpligtet til at kontrollere deres ballastvand for at undgå indførelsen af ​​fremmede arter i kystområder, herunder udskiftning af ballastvand eller behandling af det ved hjælp af et godkendt ballastvandsstyringssystem.

Læs mere her

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.063