23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi fejrer 50 år som specialister i stål

Lørdag den 1. juli 2017 er det præcis 50 år siden, at La Cour & Faber A/S begyndte at forsyne de danske metalvirksomheder med værktøjsstål og specialstål.

Med fokus på de bedste kvaliteter fra anerkendte europæiske producenter, først og fremmest BÖHLER Edelstahl i Østrig. Historien om La Cour & Faber er en dansk succeshistorie om en virksomhed, der har formået at følge med kunderne – og med udviklingen.

”Fra at være en mere traditionel grossist har vi med tiden udviklet os til den fleksible serviceorienterede virksomhed, vi er i dag - med et højt specialiseret vidensniveau blandt medarbejderne”, fortæller adm. direktør Niels Pedersen, og tilføjer: ”Vi handler i dag med stål af høj kvalitet og følger hele tiden med kundernes behov. Derfor er vi yderst omstillingsparate og sætter en ære i, at servicen er i top”.

Klar til de næste 50 år

”Et af de tekniske områder, som vi hos La Cour & Faber følger nøje med i netop nu, er udviklingen inden for 3-D print (additive manufacturing) i metal. Som det nyeste kan vi levere metalpulver fra BÖHLER – hvor vi foreløbig kan tilbyde 3 varianter,” fortæller Niels Pedersen, og fortsætter:

”Additive manufacturing er p.t. revolutionen inden for fremstillingsteknologi - og måske kimen til de næste 50 års udvikling,” siger Niels Pedersen, og uddyber: ”Grænserne for anvendelsen og applikationer af produkter fremstillet i 3-D metalpulver er endnu ikke til at forudsige. Til gengæld ved vi, at BÖHLER, der igennem de seneste 25 år har været førende på markedet inden for pulverproduktion, er helt fremme, når det gælder produktion af metalpulver”.

Tillid gør det muligt

Det er vigtigt at være på forkant med den teknologiske udvikling. Men ligeså vigtigt er det, at bevare og styrke relationerne og samarbejdet med kunderne. Et samarbejde, der hviler solidt på en høj grad af gensidig tillid.

”Vi vil her gerne benytte anledningen til at sige tak til vores kunder. Med deres tillid til os, er det i bund og grund dem, der gør det muligt at opretholde et dansk lager på ca. 200 tons specialstål. Det vil altid være vores kunder, der bestemmer retningen. Men vi er helt overbeviste om, at der også i fremtiden vil være behov for hurtige leverancer af specialstål fra dansk lager”, siger Niels Pedersen og tilføjer:

”Når vi kalder os ”specialister i stål” er det ikke for at prale. Vi har specialiseret os i altid at kunne rådgive præcist om, hvilken type stål, der bedst opfylder en kundes behov i forhold til en given opgave - og at sikre, at kunden får det rette leveret hurtigt og nemt, er selve vores berettigelse”.

Læs mere om La Cour & Faber A/S på hjemmesiden www.lacour-faber.dk – og find alle leveringsprogrammer på www.steelhunting.com

La Cour & Faber A/S
Navervænget 5
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10081440
P nummer: 1000014734

Kontaktperson

NP
Niels Pedersen
Direktør
niels@lacour-faber.dk

Send til en kollega

0.11