Er det nu, at du skal på kursus? Symetris MFG kurser for 2. halvår er nu åben for tilmelding!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Symetri A/S

Sommeren og efteråret byder på mange spændende industri-kurser. Få en forsmag på hvad der er i vente nedenfor - eller klik ind på vores website og se alle kurser.


Kommende kurser i industrien:
 
21. august
Inventor Sheet Metal
Kurset introducerer de begreber og teknikker, der er nødvendige for at kunne arbejde med og udvikle komplekse modeltyper med Inventors Sheet Metal modul (pladekonstruktion). På kurset kombinerer vi teori med praktiske opgaver, og du vil få indgående kendskab til, hvordan du bruger pladekonstruktion i Inventor.

28. august
FEA Inventor Finite Element Analysis
Målet med kurset er at du, via Finite Element Analysis, lærer at udføre spændingsanalyse på parter og assemblies, der er udsat for ydre kræfter eller accelerationer. Vi ser på svejsningernes særlige problematik og du lærer at beregne en konstruktions svingningstal med modalanalyse. Ligeledes gennemgår vi det særlige modul for beregning af gitterkonstruktioner.

31. august
Inventor Opdatering
På dette kursus introducerer vi de nye begreber og funktioner, der er kommet til programmet i den seneste version. I undervisningen bruger vi de eksempler og hands-on øvelser, der vil give størst værdi i dit daglige konstruktionsarbejde.

SE ALLE KURSER HER.

Med venlig hilsen

Symetri

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Symetri A/S

Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Danmark
Symetri A/S

Send til en kollega

0.099