23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Würth Hillerød genåbner som ny og moderniseret håndværkerbutik

Godt håndværk kræver mere end gode produkter. Derfor har Würth Hillerød gennemgået en større ombygning og står nu knivskarpt og klar til at slå dørene op igen.

Siden den første Würth-butik åbnede for mere end 35 år siden, er der sket store ændringer i den måde, virksomheden indretter sine butikker på. Samtidig med at Würth udvider butiksnettet, arbejdes der derfor sideløbende på at bringe de ældre butikker op på samme standard som de nye.

Istandsættelsen af Würth Hillerød er derfor et led i udviklingen af hele Würth Danmarks butiksnetværk, hvor flere eksisterende butikker får en tiltrængt opgradering.

Opgraderet butik understøtter udviklingsprojekter

”Grunden til at vi har valgt butik Hillerød til vores opgradering er blandt andet, at der er så mange udviklingsprojekter i gang i byen,” fortæller Regionschef Allan Bill Madsen. 

For Würth er det vigtigt, at håndværkerne har nem og hurtig adgang til det, de lige står og mangler. Med den nye, flotte butik kan Würth dermed understøtte Hillerøds mange udviklingsprojekter effektivt. 

Mange kender og benytter allerede butikken i Hillerød. Derfor var det også vigtigt for Würth, at butikken blev opgraderet og tilpasset det resterende butiksnetværks visuelle udtryk. Samtidig ønskede Würth også at effektivisere kundernes købsoplevelse fra de træder ind i butikken til de forlader den igen.

Genopbygningen har stået på i otte uger, men nu er de sidste skruer og søm snart på plads, og derfor indvies den nye, flotte butik i Hillerød fra den 14. – 16. november 2023 på adressen Vølundsvej 6, 3400 Hillerød.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047