23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Danmarks 5-stjernet servicetekniker

Jesper Biehl fra Geopal er servicetekniker i vores øst-afdeling og suser rundt på Sjælland for at besøge vores kunder.

Jesper er uddannet elektriker og har mange års erfaring indenfor sikkerhedsløsninger med speciale i AIA, ABA og TVO. Han har været ansat i Geopal siden 2019, og som servicetekniker er Jesper på servicebesøg hos vores kunder, hvor han foretager service, test og kalibrering af vores gasdetektorer og gasalarmer, og opgaven kan være vidt forskellig, afhængig af hvilken kunde det drejer sig om.

I sin fritid er Jesper aktiv med løb og golf. Hos Geopal er vi et par løbere, som følger hinanden via en fælles løbeapp, hvor Jesper er en flittig bruger, og så er han også god til at heppe på sine løbe-kollegaer!

Jesper er også god til at støtte sine kollegaer på arbejdspladsen, og han er en meget humørfyldt og lattermild kollega, som spreder god stemning på arbejdspladsen.

”Det er svært at nævne det bedste ved at arbejde hos Geopal, da der er så meget at vælge imellem. Vi har et utrolig godt og sundt arbejdsmiljø, og så har jeg verdens bedste kollegaer. Jeg giver Geopal 5 ud af 5 stjerner!” - Jesper Biehl

Tak, Jesper! Vi giver uden tvivl også 5 ud af 5 stjerner til dig som kollega!

Jespers historie er en del af vores serie om Geopals serviceteam. Du kan læse mere om vores serviceafdeling her.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047