23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Serviceeftersyn i billeder

To af Geopals dygtige serviceteknikere, Leif og Sebastian, har netop udført det årlige serviceeftersyn i et serverrum hos en af vores IT-kunder.

Hvordan foregår et serviceeftersyn? 

Når et serviceeftersyn foretages, kalibreres og funktionstestes anlæggene, og Leif og Sebastian undersøger, om der eksempelvis er behov for at udskifte eventuelle reservedele.

• Gasdetektoren, som hænger oppe under loftet, skal kalibreres ved hjælp af den testgas, som står på gulvet. Testgas, også kaldet kalibreringsgas, anvendes når man skal teste, om gasdetektoren detekterer for det den skal, og om den giver alarm ved ønsket koncentration.

• Ved anlægget tjekker Sebastian og Leif, om gasdetektoren måler korrekt. Normalt tilkobles en bærbar, men i dette tilfælde er der tilkoblet et multimeter, da anlægget er af ældre dato. Denne viser spændingen, og når gasdetektoren bliver kalibreret med en testgas, der har samme koncentration som alarmgrænserne, kan Leif og Sebastian sikre, ved at aflæse målingen på multimeteret, at detektoren giver alarm ved nåede grænseværdier.

• Et serviceeftersyn afsluttes altid med en udførlig servicerapport med alt relevant information fra det udførte arbejde, samt hvornår det næste serviceeftersyn bør udføres. 

En serviceaftale med Geopal sikrer, at dit AGA anlægget vedligeholdes inden for aftalte tidsintervaller. Samtidig sikrer vores specialuddannede serviceteknikere høj oppetid hos jer ved at minimere risikoen for driftstop og fejlalarmer gennem kontinuerlig service, og vi tilbyder service døgnet rundt i tilfælde af akut nedbrud.

Vil du også have en sikker og tryg arbejdsplads - hver eneste dag?
Få en skræddersyet serviceaftale. Kontakt os og hør mere.

På de store kontorarbejdspladser har man typisk et større serverrum med IT-udstyr. Da de kører i døgndrift med fuld kapacitet, bliver der meget hurtigt utrolig varmt! For at undgå at udstyret overopheder og tager skade, er der behov for at holde temperaturen på et fast niveau, og dette gøres ved hjælp af kølemidler, typisk ammoniak (NH3).
Læs mere om gasdetektering i et serverrum her.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.093