23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED – få flere muligheder med nye SINAMICS S210 servodrev

Vi er glade for at annoncere, at vores SINAMICS S210 servodrev nu er løftet ind i arkitekturen SINAMICS 3. generation.

Det kræver et trænet øje at se de få fysiske forskelle, men det nye SINAMICS S210 drev er meget anderledes end det eksisterende. Styreenheden er opdateret til vores SINAMICS 3. generation, som bl.a. vil sige integreret webserver, integreret security og integreret safety.

SINAMICS 3. generation
Alle drev i SINAMICS 3. generation får den samme arkitektur, så det bliver nemmere at veksle mellem og kombinere forskellige SINAMICS-frekvensomformere og -servodrev. I første omgang gælder det for SINAMICS S210, som er frigivet, og om kort tid også både S200 og G220, som blev præsenteret på dette års Hannover-messe.

Integreret WEBSERVER
SINAMICS S210 kan betjenes fra TIA-portalen og fra den nyudviklede integrerede webserver, som du kan tilgå fra en standardbrowser på din PC eller telefon, evt. over WiFi, eller fra et fast device som vores nye SINAMICS SDI Pro 5,5” eller et SIMATIC HMI-panel. På webserveren såvel som i TIA portalen kan du foretage commissioning, tuning, monitorering, diagnose og meget mere.

Integreret SECURITY
SINAMICS S210 kommer med security by default, på samme måde som SIMATIC S7-1500-PLC’erne gør. Du kan selvfølgelig vælge security fra, hvis det ikke er relevant for din applikation, men du skal tage stilling. Det, der er allervigtigst, er, at SINAMICS S210 understøtter UMAC, og derved indgår i din User Management-løsning, på lige fod med PLC’en, så du opretter og vedligeholder din brugerliste ét sted for hele projektet.

Integreret SAFETY
Konfiguration af integreret safety er gjort mere brugervenlig, så du nemt og hurtigt kan konfigurere og idriftsætte safety på SINAMICS S210, hvor safety-niveauet er løftet til SIL3/PL e. Udover de eksisterende basic-funktioner STO, SBC, SS1-t og extended funktioner SS1, SLS, SDI, SSM, SS2, SOS, SLA og SBT – hvor de sidste fire er tilgængelige fra december 2023 – er der planlagt avancerede funktioner som SP, SLP, SCA og SLT i en fremtidig firmwareopdatering.

Hardwareændringer og nye funktioner
Power-elektronikken overholder den eksisterende specifikation, så alle eksisterende applikationer kan fortsætte med det nye drev som erstatning for det eksisterende. På samme måde fortsætter alle eksisterende motorer, kabler og andet udstyr i nuværende version. Dog er memorykort og safetylicens i en ny version. Udover den nye security chip, er der også ændret til en kraftigere CPU, som tillader nye funktioner: Hardwaren er forberedt for 2. encoder og temperaturinputs, så vi, i en senere firmware, kan tilslutte en ekstra encoder og alternative motortyper. Der arbejdes på at integrere funktionen EPOS, så drevet kan positionere både med og uden en PLC. Coatingen er hævet til 3C3, så SINAMICS S210 kan benyttes i et aggressivt miljø.

Læs mere om her:

SINAMICS S210 (EN)

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085
P nummer: 1002910913

Kontaktperson

MK
Magnus Kryl
Studentermedhjælper
magnus.kryl@siemens.com

Send til en kollega

0.047