23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gasdetektering i et serverrum?!

To af Geopals serviceteknikere, Lars Helms og Jan Larsen har været på servicebesøg hos en dansk teknologi- og konsulentvirksomhed på Sjælland for at sikre, at alle sikkerhedskrav overholdes.

Hvorfor er der gasdetektering hos en teknologi- og konsulentvirksomhed, tænker du måske?

På de store kontorarbejdspladser har man typisk et større serverrum med IT-udstyr. Da de kører i døgndrift med fuld kapacitet, bliver der meget hurtigt utrolig varmt! For at undgå at udstyret overopheder og tager skade, er der behov for at holde temperaturen på et fast niveau, og dette gøres ved hjælp af kølemidler.

Kølemidler kan dog være eksplosive, brandfarlige og/eller giftige.

I dette serverrum anvendes der ammoniak som kølemiddel. Ammoniak, også kendt som NH3 er en farveløs og giftig gasart med en gennemtrængende og ubehagelig lugt, og kan være livsfarlig for både mennesker, dyr og miljø, og netop derfor er der behov for gasdetektering!

For at sikre arbejdspladsen og medarbejderne har Geopal tidligere installeret gasdetektorerne GJ-C sammen med gasalarmcentralen GJ-03R for at detektere for ammoniak og give alarm ved eventuelt udslip.
Til serviceeftersynet blev alle gasdetektorer testet og kalibreret, og da Jan og Lars kunne aflevere en pletfri servicerapport, har de dermed sikret vores kunde en fortsat tryg arbejdsplads!

Har du også et serverrum på din arbejdsplads? Eller hvad med en parkeringskælder eller et batterirum? Gasdetektering er nødvendig mange steder, hvor der kan opstå risiko for personsikkerhed og mange tænker ikke over, at der netop på deres arbejdsplads kan være risiko for udslip af farlige gasser eller dampe.

Tjek denne liste  over områder, som typisk har behov for gasdetektering.

Vores eksperter er også altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så grib knoglen eller send en besked til vores indbakke, hvis du er i tvivl.

Kontakt Geopal

Telefon  +45 4567 0600
E-mail    info@geopal.dk

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.064