23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mitsubishi S3L2: Motor til Produktionen - West Diesel

Mitsubishi S3L2 er perfekt til mange applikationer indenfor bygge-anlæg og produktions maskiner. West Diesel er Danmarks distributør af Mitsubishi motorer

Mitsubishi S3L2: Effektiv og pålidelig
Mitsubishi S3L2-motoren er en kompakt og effektiv dieselmotor og er et populært valg til brug i kompakt byggeudstyr på grund af dets høje effekttæthed og lave emissionsniveauer. Dens relativt høje effekt resulterer i fremragende ydeevne i mange forskellige applikationer. Motoren er en trecylindret og er kendt for høj træk-kræft.

Mitsubishi S3L2 er en del af Motor-serien fra Mitsubishi motorer til industri - Se alle mindre mitsubishi motor modeller til industri og produktion her.

Mitsubishi S3L2 til produktionen og meget andet
Det afbalancerede design holder vibrationerne nede og det resulterer i en støjsvag og brugervenlig motor, især med den lave vedligeholdelse, der kræves. SL-serien blev designet efter at have gennemgået strenge udholdenhedstests med hensyn til høj effektivitet og ved at koncentrere sig om maskiner til konstruktion og produktion. Ovenstående egenskaber gør Mitsubishi S3L2 dieselmotoreren perfekt egnede til tilbehørsdrift, lette industrimaskiner og meget andet. 

Se S3L2 Spec-sheet her. 

Mitsubishi S3L2 Motor Reservedele
Køb alle Originale Mitsubishi S3L2 Motor Reservedele hos West Diesel. Se vores webshop hvor vi forhandler Originale Mitsubishi S3L2 reservedele og til de andre Mitsubishi industrimotorer.

Kontakt os for S3l2 eller andre Mitsubishi Modeller
Vi tilbyder også andre modeller indenfor Mitsubishi Dieselmotorer til industri, har du brug for højere effekt, andre funktioner eller andet? Så er du altid velkommen til at kontakte os. West Diesel er Danmarks distributør af Mitsubishi motorer til industri og produktion siden 1994. vores medarbejdere står derfor klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og kompetencer til at hjælpe dig med at finde den mest optimale motor løsning til din virksomhed. 

Mail: Salg@westdiesel.dk
Telefon: 75 12 70 44

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.079