23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HF Battery Back-up system

- se det på HF stand på EOT

Kompakt, brugervenligt og Intelligent

Verden ønsker at fremme anvendelsen af energi fra vedvarende energikilder, som f.eks. solenergi, vindkraft, bølge/vandkraft og bioenergi. Til lagring og anvendelse af disse energi-former spiller litium-jern batterier en stadig større rolle. Anvendelserne er mange og spænder vidt lige fra store skibe og elbiler, nødstrømsforsyning til stationer midt i ørkenen og til helt små power banks til mobiltelefoner. 

HF udviklet en 2,4 kW, 48Vx50A bærbar modulær intelligent litium-ion batteripakke til UPS og batteri back-up. Litium jern fosfat batteriet har høj sikkerhed, lang levetid og en energidensitet er på 180Wh / kg. Den modulære intelligente batteripakke kan bruges i en enkelt gruppe (inverter system og opladningsenhed kan udstyres efter behov) eller den kan bruges parallelt - op til 16 moduler med en standard DC-oplader. Når det bruges parallelt, kan batteridisplayet ikke kun bruges i feltet, men fjernovervåges og -kontrolleres via internettet og give realtime informationer (om temperatur, kapacitet, spænding osv.) 

Batteripakken har et kompakt design og er med sine 25 kg, 19 inch rack design og ”2U high” - 30% mindre end lignende produkter på markedet. Det er meget let at betjene, da litium batteri modulet ikke kræver særlige ladere. Det er en plug-and-play løsning til opdatering af det eksisterende blybatteri uden at ændre hele systemet.

Vil du vide mere? 
Så kontakt Claus Rønne på cr@hf.net eller +45 4320 8672 eller
besøg vores stand på EOT messen.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

MR
Mads Rønnov
Content Creator
+45 43208661 Mro@hf.net

Send til en kollega

0.062