23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Markedets mest energivenlige vakuumpumpe. Mink klo vakuum pumpen fra Busch Vakuumteknik

Busch præsenterer Mink klo vakuumpumpen et stærkt alternativ til vakuumproduktion, der hurtigt vinder indpas i en række industrier...

MINK pumpen arbejder ud fra klo princippet

To kløer drejer imod hinanden i et cylinderhus. De berører ikke hinanden, ej heller huset. Spalterne mellem kløerne og mellem kløer og hus er så snævre og præcist fremstillet, at de pga lufthvivler virker som labyrinttætninger. Derved opdeles det indre kompressionsrum i to kamre:
Et voksende kammer på indløbssiden som indsuger luft og et formindskende kammer på afgangssiden, som komprimerer og udstøder luften. Et synkroniseringsgear styrer de to kløers nøjagtige bevægelse. På grund af den berøringsfrie friktion er der ingen gnidning og dermed intet slid. Smøring er unødvendig og kompressionsrummet er absolut fri for olie. I praksis betyder dette ingen eller minimal vedligeholdelse. Omkostninger til sliddele bortfalder helt.
MINK klo vakuumpumpen er på grund af konstruktionen den eneste vakuumpumpe, som egner sig til yderligere effektivitetsforøgelse ved hjælp af en hastighedskontrolleret motor. Mink er som standard udstyret med 3-fase motor, men kan til enhver tid udstyres med en frekvensomformer for hastighedskontrol. Det bliver således muligt, at bruge hastighedskontrol til at opnå optimal tilpasning af vakuumpumpen til processen. Herved kan opnås yderligere energibesparelse på op til 40-50% og en forøgelse af sugeevnen med ca. 20%.

læs mere om Minken og dens mange applikationer på Mink klo vakuumpumpe

Mette Bjørnkjær Øllgaard

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Send til en kollega

0.062