23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærk samarbejdsaftale mellem Lemvigh-Müller og Mascot

Lemvigh Müller A/S har indgået et samarbejde med Mascot International A/S omkring salg af arbejdstøj.

Lemvigh Müller A/S har indgået et samarbejde med Mascot International A/S omkring salg af arbejdstøj. Mascot er kendt for innovative produkter af højeste kvalitet, og et samarbejde med dem vil yderligere styrke Lemvigh Müllers image som en seriøs og professionel samarbejdspartner på beklædningsområdet. Et område hvor Lemvigh-Müller A/S i dag oplever stærk vækst.

- Alle, der har haft berøring med arbejdstøj gennem bare de seneste fem år, kan bevidne, at der er kommet en helt ny dagsorden. En bestemt farve følger ikke længere et bestemt fag, og der er i dag langt flere individuelle tanker bag valget af arbejdstøj, hvilket stiller store krav til funktionalitet, kvalitet og design. Vi mener, at valget af Mascot sætter os i stand til at klæde industrien på i overensstemmelse med disse høje krav, forklarer Jesper Schneider Kjeldsen, salgschef hos Lemvigh-Müller A/S.

Foruden en grundfilosofi, der fremmer innovation og produktkvalitet, tilbyder Lemvigh-Müller A/S i samarbejde med Mascot, også et målrettet salgs- og marketingsetup, som er unik for branchen.
Blandt andet har Mascot fire showrooms centralt placeret i Danmark, hvor der er rig mulighed for at vores kunder kan studere det samlede produktsortiment.

Ligeledes råder Mascot over en helt særlig webløsning til trykordrer, hvilket betyder, at den enkelte slutbruger selv kan lave bestillinger med logotryk online.
- Vi er overbevist om, at Mascots konkurrencedygtige produkter vil leve op til de høje krav, som vi og vore kunder stiller i dag, og vi ser frem til et godt samarbejde med Mascot International, slutter Jesper Schneider Kjeldsen.

Lemvigh-Müller er leveringsdygtig i alle former for arbejdstøj og personlige værnemidler til enhver arbejdsplads. Lemvigh-Müller A/S tilbyder et totalkoncept af funktionel og ensartet arbejdsbeklædning, hvor der er lagt vægt på både sikkerhed, styrke, design og komfort.

Konceptet omfatter også mulighed for individuel pakning og forsendelse af arbejdstøj til kundens medarbejdere samt tryk og broderi af kundens eget logo mm. Det store program i arbejdstøj suppleres af udstyr til personlig sikkerhed, herunder f.eks. sikkerhedssko, øjenværn, hjelme, faldsikring – og meget mere.

Se mere på www.lemu.dk


Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.063