23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Miljøvenligt svejseudstyr fra ESAB

Siden introduktionen af ESABs første inverterenhed i 1977, har Caddy™ familien udviklet sig til et bredt udvalg af bærbare svejseenheder.

Professionelle svejsere véd, at det velkendte gule og sorte Caddy™ kabinet signalerer den nyeste og mest robuste svejseteknologi. Et flot udseende er meget godt: men det, der tæller, er hvad der er inden i.

Den bærbare løsning for den professionelle svejser
Glem tungt udstyr, skarpe hjørner og kompleks programmering. Mød Caddy™, den perfekte partner indenfor både MMA- og TIG-svejsning. Fra den en-fasede Caddy™ Arc 151i A31 til top-of-the-line Caddy™ Tig 2200i AC/DC. Denne familie af bærbare svejseenheder tilbyder robuste, pålidelige og fleksible præstationer. Kompakt og effektiv inverterteknologi, brugervenlige, multifunktionelle kontrolpaneler og intelligent software sikrer optimale svejseparametre og en konstant, stabil lysbue.

Designet til at holde
Brugervenlige kontrolpaneler og kompakt, bærbar, slagfast og ikke-brændbart polymerkabinet viser, at vores designere også tænker ”outside the box”. Indvendigt sikrer store kølemoduler og intelligent design længere oppetid, selv i barske miljøer. Samtidig er alle følsomme komponenter beskyttet mod støv og andre partikler. Udstyret med store, holdbare OKC 50 kabelforbindelser, kan disse IP23 beskyttede Caddy™ enheder benyttes udendørs – også i regnvejr.

Power Factor Correction (PFC)
Caddy™ enhederne er udstyret med PFC kredsløb. Dette gør det muligt at udnytte den fulde kapacitet med almindelige 16A eller 10A sikringer, med en forbedret økonomi. Ved at opfylde kravene i den seneste EMC (Electromagnetic Compatibility) lovgivning, beskytter
PFC maskinen mod svingende primærstrøm, sikrer kontinuerlige gode svejsepræstationer og øger sikkerheden, selv når maskinen er tilsluttet en generator. Caddy™ tillader brug primærkabler på over 100 meter, hvilket medfører en udvidet arbejdsradius.

Miljøvenlige svejsemaskiner
Gennem de sidste årtier har ESAB arbejdet aktivt med en bæredygtig miljøudvikling. ESAB går forrest i udviklingen i branchen. Vi var den første svejsevirksomhed i verden,
som blev globalt gruppecertificeret i overensstemmelse med ISO 14001. ESABs produktprogram opfylder fra den 1. februar 2008 den nye EU-standard EN 61000-3-12 ang. “Harmonics” - en del af de krav, som indgår i EN 60974-10, EMC-krav på svejseudstyr. Dette betyder, at ESABs svejseudstyr bliver mere miljøvenligt - bl.a. mindskes tabet i el-nettet.

For yderligere information kontakt A/S ESAB på telefon 36 30 01 11.

www.esab.dk

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.047