23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye veje til øget produktivit og besparelser med orbital svejsning

ESAB lancerer nu tre nye produkter til forøgelse af produktivitet og reducering af omkostninger med ORBITAL svejsning.

Det første produkt, Aristo™ MechTig C2002i er en kompakt, robust, brugervenlig strømkilde, som indeholder et integreret vandkøleanlæg og styresystem med specifikationer som grafisk interface, program bibliotek og auto-generering af svejseprogrammer.

Det andet produkt, Aristo™ MechControl 2 kontrolboks har de samme styringsmuligheder som Aristo™ MechTig C2002i men er uden strømkilde og vandkølingsanlæg.

Det tredje produkt, Aristo™ MechControl 4 er som Aristo™ MechControl 2, men med yderligere muligheder for buespændingskontrol (AVC) og pendlingskontrol. Anvendt med passende svejsehoveder, er alle tre meget effektive og producerer top kvalitets rørsvejsninger til fødevareindustrien, bryggerier, mejerier, kemisk industri, farmaceutisk- / biokemisk industri, halvledere, luftfart, skibsbygning og mange andre produktionsvirksomheder.

Mekaniseret Tig svejsning er en effektiv måde til forøgelse af produktivitet, forbedre kvalitet og reducere omkostninger ved rørsvejsning. ESAB's nye modulopbyggede Aristo™ MechTig C2002i strømkilde er enkel at tilpasse til kundernes krav. Strømkilden yder 180 Ampere ved 35 % intermittens, eller 110 Ampere ved 100 % intermittens. Svejseværktøjernes orbitalmotor og trådboks motorer styres fra styreenheden, hvilket sikrer at svejseparametrene altid er optimerede.

Strømkildens indstillinger tastes ganske enkelt ind på den indbyggede 10” farvemonitor; et Windows-like bruger interface der medfører at operatøren kan kalde et program fra det indlagte bibliotek eller generere et program automatisk ved at indlægge data som materialetype, yder diameter og materialetykkelse. Programmer indlagte på denne måde kan genereres til bibliotek. Alternativt, kan alle svejseparametre indlægges manuelt via interface grafisk eller i regneark.

En anden fordel med Aristo™ MechTig C2002i er den integrerede printer, som kan udskrive de programmerede svejseparametre og de målte værdier for hastighed, strøm, spænding og tilført effekt. Tid- og dato- stempling, plus strømkildens ID, svejsningens nummer og total svejsetid, en hjælp til opfyldelse af krav om sporbarhed.

En USB (universal serial bus) tilslutning giver brugeren muligheder for at overføre svejseprogrammer mellem maskiner, lagre backup og opdatere svejseprogrammmer.

Såfremt der er behov for højere svejsestrømme findes der mulighed med følgende strømkilde: Aristo™ Tig 4000i sammenkoblet med styreenheden Aristo™ MechControl 2. Brugerinterface er det samme som for Aristo™ MechTig C2002i strømkilden.

For applikationer der kræver buespændingskontrol (AVC) og/eller pendling, leverer Aristo™ MechControl 4 kontrolboksen de nødvendige tilhørende funktioner når den anvendes med den tilhørende strømkilde, AristoTM MechTig 4000i.

ESAB tilbyder flere svejsehoveder, som er kompatible med de tre nye maskiner, dette betyder et komplet ORBITAL svejsesystem, som kan sammenbygges så det matcher de fleste krav til forskellige applikationer.

Desuden er der som option mulighed for tilslutning af Weldoc WMS 4000 svejsedokumentations system som opfylder ISO 9000/SS-EN 729 internationale svejse standarder. Alternativt, SPS 4000 udgaven der registrerer de valgte parametre. Efter ønske, tilbyder ESAB også en MechT 1 CAN fjernregulering, der både har fjernregulerings og display funktioner.

For mere information om Aristo™ MechTig C2002i strømkilder og Aristo™ MechControl 2 og 4 styreenheder, kontakt venligst A/S ESAB på tlf. 36 30 01 11.

www.esab.dk

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.047