23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gravlund Industrigummi sætter omsætningsrekord

Gravlund afslutter året med levering af storordre til norsk offshore

Virksomheden har haft et hektisk 4. kvartal og sætter omsætningsrekord blandt andet grundet storordre til norsk offshore. Gennem de seneste 7 år har virksomheden haft samarbejde med  denne offshore kunde, og har netop afsendt sin største ordre til dato.

Produkterne er produceret i virksomhedens produktionsfaciliteter i Ballerup ved København.

Generelt venter Gravlund Industrigummi sig meget af offshore industrien, nu hvor virksomheden oppebærer både ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018 certifikater.

Udover offshore- branchen leverer vi hovedsageligt til følgende brancher: Industri, Medico, Transport og Design.

Kontakt os med din opgave på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk. Vi åbner også gerne dørene til vores virksomhed - se invitation på www.gravlund.dk.

 

Om Gravlund Industrigummi:

Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egne produktionsfaciliteter sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.

Virksomheden opretholder for 6. år i træk den højeste kreditrating, AAA. Den fortsatte høje rating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi er en solid virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at bygge videre på i fremtiden.        

Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047