23948sdkhjf

Håndholdt vibrationsmåler til at forudsige lejefejl

| Medlemsnyhed | Indrykket af TME Solutions ApS

Spar penge på vedligeholdet og forudsig tidlige maskinfejl med en håndholdt vibrationsmåler.

Denne 1-kanals letvægt håndholdte vibrationsmålings enhed er ideel til implementering i det daglige vedligehold og runderinger for vedligeholdspersonalet. En god enhed til at lave tilstandsvurdering af pumper, motorer, blæsere, kompressore mv. som har en simpel opbygning og relativt få komponenter.

Direkte ud af kassen som den kommer i sættes sensoren til enheden via et kabel, enheden tændes og du er klar til at gå igang. Den har også et ekspertsystem som kan hjælpe dig til at finde fejl som, balancering, opretning, løshed eller lejeskader. Den har en temperatursensor indbygget så du kan pege enheden mod et leje og se temperaturen.

Det der gør denne enhed unik er, at selvom det er en simpel enhed, kommer den med en software til mere avanceret analyse af de data, som du har taget ude ved maskinerne. Derudover kan man opbygge en fast rute med målepunkter i softwaren som kan ligges over på enheden, på den måde skal du blot følge anvisningerne på skærmen. En anden feature ved denne enhed er, at den ikke skal oplades, den bruger batterier, så går du tør for strøm ude ved maskinen så skifter du bare batterierne.

Ud over disse features har vi hos TME Solutions certificeret vibrationsteknikere til rådighed, som kan assistere med at udpege maskiner som skal måles på, hjælpe med at opbygge ruten i softwaren og endda hjælpe jer med at analysere vibrationsdata som er taget.

Vi har lavet en video som kan ses på youtube, se hvor let den er at betjene.

www.tmesolutions.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
TME Solutions ApS

Myhlenbergvej 62
9510 Arden
Danmark
TME Solutions ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094