23948sdkhjf

Sikkerhed i polarområderne.

| Medlemsnyhed | Indrykket af MariTeam

Daniamant og Mariteam arbejder tæt sammen om produktion og salg af redningsmidler til det danske og internationale marked.

Daniamant har valgt at stille skarpt på sikkerheden for skibe, der sejler i de barske, fjerntliggende og sårbare Polarområder, og beskyttelsen af de uberørte miljøer omkring de to poler har altid været et anliggende for IMO, og mange relevante krav, bestemmelser og anbefalinger er blevet udviklet i årenes løb.

I​​​​​​​​MO har vedtaget den internationale kode for skibe, der opererer i Polar farvande (Polar-koden), og dermed forbundne ændringer, der gør den obligatorisk i henhold til både den internationale konvention om sikkerhed for menneskeliv på søen (SOLAS) og den internationale konvention om forebyggelse af Forurening fra skibe (MARPOL).

Polar koden markerer en historisk milepæl i organisationens arbejde med at beskytte skibe og personer ombord på dem, både søfarende og passagerer, i det barske miljø i farvandene omkring de to poler.

Daniamants populære redningskranse lys er blevet testet til -52°C og er klar til brug under disse ekstreme forhold og slutter sig til Daniamants RL5 Redningsflådelys, SL-400 ekstern Redningsbådslys, SL-500 indvendigt redningsbådslys og Rescue Master 12V. Alle er velegnet til Polar-regionerne. Daniamant fortsætter med at teste sine mange andre produkter.

Certifikater er tilgængelige til download på Daniamants hjemmeside.

MariTeam har altid Daniamant lys på lager og servicerer hele det danske marked.

PS. husk der skal skibsnavn og hjemhavn på redningskransen og MariTeam leverer med hele pakken.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MariTeam

Sundvej 12
4600 Køge
Danmark
MariTeam

Send til en kollega

0.44