23948sdkhjf

ALTID Kvalitets lodslejdere

| Medlemsnyhed | Indrykket af MariTeam

Vi vil være med til at sørge for kvaliteten af lodslejdere forbliver høj og sammen med PTR Holland leverer vi lejdere i hele verden.

Der er desværre stadig skræmmende stor forskel på kvalitet, udførelse, vedligeholdelse og selv certifikaterne bliver forfalsket.

Vi deltager aktivt i en kampagne for at forbedre sikkerheden for alle lodser. Undersøgelser viser at ca. 20% af lodslejdere arrangementer er ikke i overensstemmelse med IMO-kravene. Hvis lejderen ikke er i overensstemmelse med IMO-krav, så er de ikke sikre og så skal de ikke skal bruges!

Derfor anbefaler vi, at man handler et sted hvor der er 100% sporbarhed på alle leverancer. Med alle vores lejdere medfølger certifikat med unikt serienummer. 

For at sikkerheden kan være i top, skal kvaliteten også være det. For maksimal levetid er vores trætrin lavet af hårdt træ og varmebehandlet. Vi bruger selvfølgelig kun FSC® godkendt træ til fremstilling af lejdere. Vores mål er at gøre en forskel ved at bidrage med ansvaret for regnskovsmiljøet.

Vores lejdere fås fra 1 meter til .........70 meter og de fleste længder leveres direkte fra lager.

God vedligeholdelse er kritisk for alle lejdere og derfor kan vi leverer løse udskiftningstrin og spredere. Alle vores lejdere er designet til vedligeholdelse om bord, trinnene kan udskiftes uden hele lejderen skal skilles ad og der skal ikke bruges special værktøj.

Vi kan meget andet end lodslejdere og leverer der hvor behovet er.

 Certifikater: 

Marine Equipment Directive (M.E.D.) 1045 (27)
Godkendt til:

Solas 74-konventionen som ændret, forordninger V / 23, X / 3
IMO-resolution A.1045 (27)
IMO MSC / Circ. 1428
ISO 799 (2004)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MariTeam

Sundvej 12
4600 Køge
Danmark
MariTeam

Send til en kollega

0.145