23948sdkhjf

Intelligent autogenerering af HMI-løsning, som en del af det digitale workflow i Siemens TIA-portal

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S - Industry

Højt timeforbrug er ofte forbundet med udviklingen af HMI-løsninger til automatiske produktionsanlæg, og i vores jagt på at forbedre konkurrenceevne, gennemsigtighed og bæredygtig produktion er det oplagt at have fokus på netop tidsforbruget.

Og det er her Simatic Visualization Architect (SiVArc) kommer ind i billedet. Som en integreret del af TIA-portalen forbinder SiVArc nemlig HMI-løsningen nemt og effektivt med resten af din automationsløsning. 

Dette gør dine tilbagevendende opgaver nemmere, reducerer fejlraten og understøtter implementeringen af virksomhedsstandarder.

Generer visualiseringsobjekter automatisk med TIA-portalen og SiVArc

Det er nu muligt at automatisere arbejdsprocesser, der tidligere krævede mange timers arbejde. Med optionspakken SiVArc installeret (kræver licens) i TIA-portalen (fra V14) kan du automatisk generere HMI-løsninger direkte fra standardiserede funktioner, funktionsblokke, datablokke, og faceplates i TIA-portalens bibliotek. For effektivt brug af SiVArc kræver det, at du arbejder med:

• standardiserede funktioner, funktionsblokke og datablokke og

• standardiseret HMI-bibliotek

HMI-løsninger

I SiVArc genereres HMI-løsningen ud fra et regelsæt, som kodes i en Visual Basic-lignede syntaks. Dette regelsæt forbinder funktioner, datablokke, funktionsblokke og deres instances med HMI-biblioteket direkte i en HMI-skabelon. På denne måde kan du autogenerere dele af eller hele HMI-løsninger fejlfrit og på meget kort tid indeholdende:

• Billeder og skærmobjekter

• Variabler og tabeller

• Tekstlister

• Alarmer (nyt i TIA-portalen V15.1)

Krav til installation

En installation af SiVArc kræver mindst STEP  7 Professionel og WinCC Comfort. 

 

For yderligere information kontakt Technology Specialist Ole Dyval Tlf.: 51532517 - ole.dyval@siemens.com

Find Getting Started eksempler på www.siemens.dk/ind-support – søg på 109740350

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?
Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.
Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S - Industry

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S - Industry

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.103