23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Installationsvirksomheden Elinco vælger Roxtec tætningsløsninger af flere årsager

Roxtec tætningsløsninger bliver ofte foretrukket istedet for kabelforskruninger. Det skyldes blandt andet at Roxtec tætningsløsninger er fleksible, når der senere i en løsning skal tilføjes flere kabler.

Den spanske eludstyrs- og elinstallationsvirksomhed Elinco har brugt Roxtecs tætningsløsninger i stedet for kabelforskruninger i kabinetter og el-skabe i mange af virksomhedens nyeste projekter.

"Installationstiden for Roxtecs skabstætninger er langt kortere end ved brug af kabelforskruninger, og de samlede omkostninger er lavere", siger Paulino López Beceiro, kalkulationschef hos Elinco. 

Elinco leverer teknisk design og elektriske installationer og fremstiller elektrisk udstyr såsom el-tavler og kabinetter til den spanske skibsindustri. De udfører også reparationsarbejde på elektriske installationer ombord på fartøjer, f.eks. flådefartøjer, civile fartøjer og offshoreplatforme. Virksomhedens referenceliste omfatter prestigeprojekter for Navantia Shipyard, hvor de har været med til at bygge fartøjer til den spanske, australske, norske, venezuelanske og algeriske flåde. 

 "Vi sætter stor pris på kvaliteten af Roxtecs produkter og den service, de leverer. Vi kan altid regne med hurtige leverancer og hurtig support, hvad angår den nødvendige dokumentation såsom certifikater og teknisk dokumentation", siger Alberto Freire Cernadas, divisionschef for Navantia hos Elinco.

Læs mere om den spanske eludstyrs- og elinstallationsvirksomhed Elinco her

Se også video om hvor meget tid, du sparer i installationen af Roxtec gennemføringer her

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032
P nummer: 1017287369

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063